Ny singel “Bilde” kommer 25. september.

 

 

Bildecover25. september kommer vi med singelen «Bilde».

Dette er ei låt om Otto, en som har falt litt utenfor samfunnet og har tatt til flaska av en eller annen grunn. Låta er fortalt gjennom et barns øyne, opplevelser og tanker rundt denne mannen som “datt mens hans sto», som vi sier i låta. “Bilde” har et sterkt budskap som kan treffe bredt.  Alle bygder og byer i Norge har jo eller har hatt  «sin egen» Otto, sittende på ett gatehjørne, sjanglende med ei flaske eller sovende på en benk.

Vi som er fra Kristiansund husker jo Otto «Malmen» Malm, en kjent figur i bybilde på 80-tallet. Vi skal ikke legge skjul på at denne låta er inspirert av Otto, men dette er ei låt til alle de som har falt litt utenfor samfunnet og som har tatt til flaska av en eller annen grunn. 

Inntektene fra dette singelsalget går direkte til varmestua i Kristiansund. Vi gleder oss til å dele denne låta med alle sammen og håper å gi varmestua en fin førjulsgave.

Singelen kommer også ut i fysisk format i 300 eksklusive eksemplarer. På Cd`en kommer låta “Bilde”, som er skrevet av Ørnulf Jukvam Dyve og Kystfolket, og ei låt som heter “Et Fattig Liv” som skrevet av Jan Terje.

Coveret er Anja Cecilie Solvik sitt kunstverk «Malmen».

“..æ kjent`n nå ikkje, og visst va æ redd`n, men likevel trenge et bilde sæ på.

Og plassen hass Otto står tom neppå kaia, han gikk tom for farga så han rakk`kje bli grå”

Hilsen oss i Kystfolket.

 

Comments are closed.

 

 
 
previous next
X